Köpvillkor

Live Settings

Theme Color

Box Layout

Favourite Color
Main Color
Återställ

Köpvillkor

Beställning

Alla beställningar sker via Internet och leverans sker endast till adresser i Sverige, Finland, Danmark.
Alla priser som visas är inkl moms.
Vi förbehåller oss rätten att när som helst justera priserna.  


Frakt Sverige

Alla kostnader är inkluderade förutom frakten som kostar 100kr i Sverige.
Vi bjuder på frakten på beställningar över 1 500kr.


Frakt Danmark och Finland

Alla kostnader är inkluderade förutom frakten som kostar från 25€.
Vi bjuder på frakten utanför Sverige på beställningar över 300€. 


Betalning

Du kan betala med kort, faktura, direktbetalning eller delbetalning. Vi har låtit Payson sköta betalningarna åt oss. Väljer du att betala per faktura kommer fakturan från Payson per epost. Läs om deras villkor här.


Leveranstider
När du godkänt beställningen tar det ca 2-4 arbetsdagar innan du får dina beställda varor.  Vi satsar mycket på att kunna leverera beställda varor så snabbt som möjligt.  Så fort du lagt din beställning hanterar vi den.


Reklamationer
Är levererad vara felaktig eller skadad kan du reklamera den. Kontakta oss via epost till info@golf-shop.se med ditt ordernummer för information om hur du går tillväga. Fakturan är ditt garantibevis. Alla våra produkter har 1 års garanti. Garantin omfattar ej transportkostnader. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens beslut.


Ej mottagna/uthämtade paket

Om du av någon anledning inte gett transportören möjlighet att leverera paketet eller du ej har hämtat ut det i tid returneras det till oss. Du blir då skyldig att betala för en ny frakt och våra eventuella extrakostnader.  


Returer

Vi förbehåller oss rätten att ersätta defekt vara med likvärdig i fall identisk vara ej finnes tillgänglig vid tillfället för åtgärd av returnerad vara.


Skydd av personuppgifter
I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet. Det gör vi endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt GDPR, som är de nya dataskyddsreglerna, har du rätt att få veta vilken information som vi har registrerat på dig. Skulle du anse den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister.


Kontakta i så fall vår kundservice på e-post info@golf-rea.se. 
Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.


En nyhet är att vi som företag måste ha utsett ett dataskyddsombud. Hos oss är är vår VD dataskyddsombud. Har du frågor kring hur vi behandlar din information kontakta oss på info@golf-shop.se