Cobra AeroJet Max Lady Driver

Live Settings

Theme Color

Box Layout

Favourite Color
Main Color
Återställ
Cobra AeroJet Max Lady Driver
search
  • Cobra AeroJet Max Lady Driver
  • Cobra AeroJet Max Lady Driver
  • Cobra AeroJet Max Lady Driver
  • Cobra AeroJet Max Lady Driver
  • Cobra AeroJet Max Lady Driver

Click on a thumbnail to load the video

Cobra AeroJet Max Lady Driver



5 799,00 kr
4 175,28 kr Spara 28%
Inkl. moms

Cobra Aerojet är full av nydanande teknologi för att du ska kunna slå längre.


1 Antal
Höger/Vänster:
Skaftstyvhet:
Loft:

Antal:
Finns i lager för omgående leverans

  14 dagars öppet köp!

Du har full bytes- och returrätt inom 14 dagar från att du har fått varan.

  Fri frakt på beställningar över 1500kr.

Normalt skickas din beställning inom 2 dagar.

  Bilderna som används till våra produkter visar inte den

exakta produkten utan snarare modellen.

  Du kan betala med kort, faktura,

direktbetalning eller delbetalning.

Cobra Aerojet är full av nydanande teknologi för att du ska kunna slå längre. För kvinnor har Cobra tagit fram en speciell version av deras Aerojet MAX, som är den mest förlåtande driverna av Cobras tre drivers i år.
Två flyttbara vikter på 12 respektive 3 gram är placerade längst bak och mot hälen. Placerar du den tunga vikten mot hälen får du lättare att slå en draw eller räta ut en slice, och placerar du den tynga vikten längst bak får du en extremt förlåtande driver. Alla kanter har rundats av för att förbättra de aerodynamiska egenskaperna, och av samma anledning är huvudets bakre punkt placerad extremt högt upp.

Träffytan är helt ny och kallas för PWRSHELL H.O.T Face. Den är självklart smidd för bästa känsla, men den är dessutom smidd med en vinkel nedtill för att skapa bättre fart vid låga träffar – våra tester visar att det precis lika bra på drivers. Cobra har gjort detta på sina järnklubbor i flera år, och det funkar suveränt där.

Träffytans baksida har formats med hjälp av AI för att ge snarlika värden på bollhastighet och spinn på hela 15 punkter över träffytan. Allt för att du ska maximera din längd med drivern. Inuti huvudet har Cobra placerat en vikt nedtill och nära träffytan för att få mer massa precis bakom bollen och på så sätt öka bollhastigheten. Det nya med denna vikten – PWR-BRIDGE – är att den inte är fäst i vare sig sulan eller träffytan vilket gör att träffytan kan flexa över en större yta vilket gör klubban mer förlåtande.

Kolfiber i både kronan och sulan frigör vikt som istället kan placeras där den gör mer nytta för att öka bollhastigheten och göra klubban mer förlåtande.

1

Särskilda referenser

ean13
4050375987921

    Omdöme