Cobra Darkspeed LS Fairway

Live Settings

Theme Color

Box Layout

Favourite Color
Main Color
Återställ
Cobra Darkspeed LS Fairway
search
  • Cobra Darkspeed LS Fairway
  • Cobra Darkspeed LS Fairway
  • Cobra Darkspeed LS Fairway
  • Cobra Darkspeed LS Fairway
  • Cobra Darkspeed LS Fairway
  • Cobra Darkspeed LS Fairway

Cobra Darkspeed LS Fairway4 499,00 kr
Inkl. moms


Höger/Vänster:
Skaftstyvhet:
Loft:
Skaft:

Antal:
Beställningsvara, leverans inom 7-14 dagar

  14 dagars öppet köp!

Du har full bytes- och returrätt inom 14 dagar från att du har fått varan.

  Fri frakt på beställningar över 1500kr.

Normalt skickas din beställning inom 2 dagar.

  Bilderna som används till våra produkter visar inte den

exakta produkten utan snarare modellen.

  Du kan betala med kort, faktura,

direktbetalning eller delbetalning.

Darkspeed LS FW
Cobra Darkspeed LS FW är ett monster för dig som svingar snabbt och vill ha en klubba som är lätt att slå och som går riktigt, riktigt långt. LS-versionen av Darkspeed FW har en kropp i titanium för att både bli vridstyv och lätt. Huvudet är designat för att ge en bollbana med lätt fade.

Träffytan, PWRSHELL HOT FACE, går in under sulan för att kunna flexa mer vid låga träffar och på så sätt bibehålla längden vid tunna träffar. Baksidan av träffytan har designats med hjälp av AI så att spinn och bollhastighet ska vara så konstant som möjligt när du träffar utanför sweet spot.

PWR-BRIDGE är en vikt som är placerad nära sulan och träffytan, men som samtidigt tillåter både sulan och träffytan att flexa för högre bollhastighet. I LS-modellen sitter denna vikt extremt lågt och nära träffytan för att maximera bollhastigheten och leverera lågt spinn.

Nytt för i år är att Darkspeed LS har tre flyttbara vikter. Två på 3 gr och en på 12 gr. Placera den tunga vikten framtill mot hälen om du vill ha mer draw, placera den mot tån om du vill ha mer fade, eller placera den bak om du vill ha mer spinn och en mer förlåtande driver. Lägg till Cobra justerbara hosel MyFly där du kan justera loft och lie i åtta positioner (±1,5° loft), och du har en FW som du verkligen kan finjustera till din sving.

Designmässigt går Darkspeed LS helt i svart med en matt krona. Den levereras med premiumskaftet UST LIN-Q White 7 samt Lamkin Crossline grepp.

1

Särskilda referenser

ean13
4055264607508

    Omdöme